Datorväskor

Snowcap har mångårig erfarenhet av att utveckla, tillverka och marknadsföra datorväskor. Vi kan datorväskor utan och innan. För 10 år sedan var det ganska enkelt att hitta en datorväska då det endast fanns ett fåtal storlekar på bärbara datorer. Idag finns det ett nästan oändligt antal storlekar på bärbara datorer och surfplattor och det gör det lite klurigare för slutkunden att hitta en väska som passar perfekt i både storlek och ändamål. Här kommer Snowcap in i bilden. Vi hjälper våra kunder att hitta en perfekt väska eller sleeve enligt deras önskemål. Det kan vara egentillverkade väskor eller väskor från olika varumärken. Varje väska som säljs från Snowcap är baserat på kundens önskemål gällande ledtider, pris, skydd och kvalitet, garanti, design etc.

 

Väskan till en bärbar dator kan tyckas vara en mindre detalj i hela affären. Och det är det ju också om man ser till andelen av totalkostnaden av exempelvis en kommunal 1-till-1 satsning. Men utifrån en annan synvinkel - användarens - kan man se hur viktigt det är att användaren får en väska som dom verkligen har användning för och också tycker är estetisk och funktionell.

Snowcap erbjuder ett heltäckande sortiment av väskor avsedda för datorer och surfplattor. Vad som än efterfrågas har vi en lösning som passar för kunden. Ta kontakt med oss så får ni se! 

 

Till Snowcaps produkter 

Våra produkter och producenter

Snowcap marknadsför och säljer väskor från olika tillverkare, nedan finns länkar till de tillverkare vi främst samarbetar med. Där går det att hitta massor av olika väskor anpassade för bärbara datorer, surfplattor och smartphones. Om det inte går att finna något i vårt eget sortiment eller hos våra närmaste leverantörer så hjälper vi er att hitta den efterfrågade produkten ändå. Hör av er till oss så hjälper vi er med valet av väska.