Välkommen till Snowcap!

Snowcap är ett familjeföretag i grossistledet med stort fokus på service, kundnytta och produktutveckling. En nöjd kund, stor som liten, är det vi varje dag strävar efter.

 

Snowcap har i över 12 år levererat datorväskor till kunder i Sverige och även till kunder i övriga nordiska länder. Våra kunder finns inom skola, kommuner och landsting, myndigheter och företag. Vi är stolta över det förtroende vi ges av våra kunder inom återförsäljarledet att leverera väskor till deras viktiga kunder. 

 

Snowcaps styrka är vårt genuina intresse för att hjälpa kunden med att hitta en datorväska som passar perfekt för det ändamål det är tänkt. Vi hittar alltid den optimala lösningen för kunden oavsett vad som efterfrågas, vad gäller storlek, material, design, funktion, helt kundanpassade väskor, anpassning med logotyp etc. Antingen med egentillverkade väskor eller med väskor tillverkade av någon extern leverantör.

  

 

Snowcap är också distributör/grossist för Motorola walkie-talkies. Våra kunder finns inom återförsäljarledet inom hemelektronik. Vi välkomnar alltid nya återförsäljare inom befintliga och nya kanaler så tveka inte att höra av er om ni vill plocka upp walkie-talkies i ert sortiment!