Kundanpassning

Det har blivit Snowcaps signum att hjälpa våra kunder med att ta fram en kundanpassad väska, sleeve eller ryggsäck. Det kan vara så enkelt att vi trycker kundens logotyp på produkten. Det kan även vara helt kundunika lösningar där hela produkten är skräddarsydd för att passa kundens exakta önskemål.

Vår process

Resan från kundens önskemål till slutförd produkt

1. Kundens önskemål

Varje projekt börjar med att vi tillsammans med kunden identifierar önskemål och behov. I de flesta fall kan vi utgå ifrån en befintlig produkt i Snowcaps sortiment och göra tillägg och/eller modifieringar men det händer även att vi utformar en helt ny produkt.

2. Offert

Vi tar med oss önskemål och behov och tar fram ett förslag som vi presenterar för kunden, oftast inom 1-2 dagar. Vi gör en snygg presentation med bilder och specifikationer som åskådliggör förändringar och utseendet på produkten. Samtidigt informerar vi om leveranstider och priser. Förslaget till kunden utgör ett bra beslutsunderlag. Ibland krävs det några rundor av förslag för att komma fram till den bästa lösningen.

3. Beställning

När beslut har fattats så påbörjar vi produktionen av beställningen. Ledtiden på produktionen är redan bestämd och skulle det ske några förändringar på vägen så är vi noggranna med att informera om detta.

4. Ni får era produkter

logotryck4

Logotryck

Vi trycker massor med logos. Det har blivit väldigt populärt bland svenska skolor att ha sitt skolemblem eller kommunens logo på datorfodralet. Snowcap erbjuder logo med transfertryck på ett mycket smidigt, snabbt och billigt sätt. Alla våra produkter är utformade så att kundens logo kan tryckas och komma i fokus.

Leveranstider: Första gången vi trycker logo på en väska så är ledtiden ca 2 veckor. Därefter håller vi alltid lager på samma logo för att vid nybeställning eller tilläggsbeställning ha en ledtid på 1-3 dagar. Vi har heller inget krav på minimikvantitet. Eftersom vi själva lagerhåller och trycker logo på våra produkter så tillkommer heller inga startkostnader, inga långa ledtider eller fraktkostnader mellan distributör, tryckeri och kund.

Kundanpassning

Är man på jakt efter något helt unikt så fixar vi oftast det. Det kan vara en speciell funktion på väskan, ett speciellt utseende. Vi är öppna för era förslag och önskemål. Oftast utgår vi ifrån en befintlig modell som vi gör ändringar på. Ändringar kan vara att lägga till eller ta bort något, ändra storlek eller färg. Ibland har man mycket specifika önskemål som speciella funktioner eller utseende. Hör av er till oss så hittar vi en lösning tillsammans.